10 Φεβ 2018

Soapaholic by Olga 🍃 Review

🌿 Το καλύτερο δώρο για το δέρμα μας 
είναι να το φροντίζουμε & να το περιποιούμαστε 
με φυτικά προϊόντα φτιαγμένα με αγνά συστατικά 🌿

3 μήνες πριν παρέλαβα ένα πολύ όμορφο και περιποιημένο δέμα με χειροποίητα φυτικά σαπούνια και καλλυντικά από την σελίδα Soapaholic by Οlga.

Ελάτε να δούμε μαζί τι περιείχε το δεματάκι...



🌿 Χειροποίητο σαπούνι για πρόσωπο & σώμα 🌿


Πρόκειται για ένα σαπούνι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα. Περιέχει ελαιόλαδο, έλαιο καρύδας, γάλα καρύδας, καστορέλαιο και ενεργό άνθρακα. Το ελαιόλαδο ενυδατώνει. Το έλαιο καρύδας είναι γεμάτο βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα. Το γάλα καρύδας αναζωογονεί το δέρμα, προσφέρει υγεία και λάμψη και κλειδώνει την υγρασία μέσα του. Το καστορέλαιο έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, καταπολεμά την ακμή, θρέφει και τονώνει την επιδερμίδα. Ο ενεργός άνθρακας δεσμεύει τις τοξίνες.
Είναι ένα απαλό σαπούνι ιδανικό για καθημερινό καθαρισμό. Εγώ το χρησιμοποιώ για τον καθαρισμό του προσώπου μου πρωί και βράδυ. Δημιουργεί πλούσιο αφρό. Περιποιείται την επιδερμίδα μου, καθαρίζει σε βάθος και απομακρύνει το υπερβολικό σμήγμα. Ταυτόχρονα, είναι βαθιά ενυδατικό και περιορίζει τους ερεθισμούς.

🌿 Coffee Soap 🌿


Πρόκειται για ένα σαπούνι κατάλληλο και για το πρόσωπο αλλά κυρίως για το σώμα. Περιέχει ελαιόλαδο, έλαιο καρύδας, καστορέλαιο, καφέ, κανέλα και άρωμα white musk. Ο καφές έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και συσφίγγει το δέρμα. Η κανέλα έχει ισχυρές αποτοξινωτικές ιδιότητες και τονωτική δράση.
Το συγκεκριμένο σαπούνι το χρησιμοποιώ μόνο για το σώμα. Είναι ιδανική επιλογή για ένα αρωματικό και τονωτικό μπάνιο. Κάνει ελαφριά απολέπιση, τονώνει και φρεσκάρει την επιδερμίδα μου ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά την κυτταρίτιδα.

🌿 Ενυδατική κρέμα σώματος 🌿


Η ενυδατική κρέμα σώματος περιέχει κερί μέλισσας, λάδι από ηλίανθους και αρωματικά έλαια. Το μελισσοκέρι έχει μαλακτικές, ενυδατικές, επουλωτικές, καταπραϋντικές και αντισηπτικές ιδιότητες. Το λάδι του ηλίανθου είναι ενυδατικό, ενώ έχει αντιγηραντική και αντιβακτηριακή δράση. 
Προσφέρει στο δέρμα μου βαθιά και μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση. Απορροφάται εύκολα αφήνοντας ένα ελαφρύ γλυκό άρωμα. Μαλακώνει άμεσα το ξηρό δέρμα του σώματος και ενισχύει την ελαστικότητά του.

🌿 Πούδρα προσώπου 🌿


Πούδρα προσώπου σε μία μικρή, χαριτωμένη, πρακτική συσκευασία...για να χωράει και στην τσάντα μας.
Πρόκειται για πούδρα από πράσινη άργιλο. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις αποχρώσεις. Η πράσινη άργιλος είναι πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία, που βελτιώνουν την όψη και την ποιότητα του δέρματος. Έχει αντιφλεγμονώδη και απορροφητική δράση. 
Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να "δέσει" όλα τα προϊόντα που έχουμε χρησιμοποιήσει  για να κάνουμε τη βάση στο πρόσωπό μας αλλά μπορεί να σταθεί και από μόνο του ως βάση. Εξαφανίζει την γυαλάδα και την λιπαρότητα. Δίνει στο πρόσωπο ματ όψη και βελούδινη αίσθηση. Δεν περιέχει χημικές ουσίες και δεν φράζει τους πόρους του δέρματος.

🌿 Κρέμα προσώπου (ημέρας) 🌿


Πρόκειται για κρέμα προσώπου, η οποία περιέχει έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε. Το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς βοηθά στην πρόληψη ή τη βελτίωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και της ακμής. Το υαλουρονικό οξύ ενισχύει την ενυδάτωση, προλαμβάνει την χαλάρωση και έχει αναπλαστική δράση. Η βιταμίνη Ε έχει αντιγηραντική δράση και εξομαλύνει την ξηροδερμία. 
Η συγκεκριμένη κρέμα έχει υπέροχη υφή, ελαφριά, δεν βαραίνει καθόλου την επιδερμίδα. Κλειδώνει την υγρασία και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Αρκεί ελάχιστη ποσότητα και χαρίζει άμεσα απαλότητα και ελαστικότητα. Το πρόσωπό μου δείχνει υγιές, φωτεινό, ξεκούραστο και λαμπερό χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Είναι ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες, σαν τη δική μου.


🌹 Κάνε μία χάρη στον εαυτό σου 
και φρόντισε για την ομορφιά σου 
με αγνά προϊόντα και συστατικά🌹

Ενημερώσου για όλα τα χειροποίητα φυτικά καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης στη σελίδα Soapaholic by Olga .











1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια! Μου αρέσει να διαβάζω καλογραμμένα άρθρα! Την πούδρα προσώπου θα ήθελα πολύ να την δοκιμάσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by So Woman. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design