6 Ιουλ 2016

Maria Hairsecrets...& ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΑΛΙΔΑ !


TO KOΜΜΩΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

Γεωργίου Γεννηματά 144 Άνω Γλυφάδα


Η ύπαρξη ψαλίδας είναι ένα χαρακτηριστικό σημάδι φθοράς των μαλλιών. Το "ξέφτισμα" της τρίχας είναι και λίγο αντιαισθητικό! Στον αγώνα λοιπόν για υπέροχα & υγιή μαλλιά έρχεται να μας βοηθήσει η Μαρία. Πώς;;; Μας παρουσιάζει το Μηχάνημα αφαίρεσης της ψαλίδας Split Ender Pro.





Το Split-Ender Pro είναι μια επαναστατική εφεύρεση με παγκόσμια πατέντα, η οποία φροντίζει ώστε τα μαλλιά σας να είναι όμορφα και υγιή χωρίς ίχνος ψαλίδας.
Αφαιρεί τα κατεστραμμένα τμήματα της τρίχας, χωρίς την χρήση ψαλιδιού και χωρίς να μειώνεται το μήκος των μαλλιών σε ελάχιστο χρόνο!
Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καθοδηγεί τις άκρες των μαλλιών στις λεπίδες σε ευθεία κατεύθυνση, καθαρίζοντας τις ταλαιπωρημένες άκρες και διατηρώντας το μήκος.
Είναι το μοναδικό προϊόν, το οποίο δίνει στους επαγγελματίες κομμωτές τη δυνατότητα να αφαιρούν την ψαλίδα των πελατών τους στο κατάστημά τους με εγγυημένη επιτυχία! 







         
Κι εδώ έρχεται η Μαρία με μια SUPER προσφορά!
ΛΟΥΣΙΜΟ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΨΑΛΙΔΑΣ - ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ 
= 18 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ! ! !

Μερικές ακόμη προσφορές που θα "απολαύσετε" στο κομμωτήριο της Μαρίας:



Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε εδώ .

1 σχόλιο:

  1. Τρομερή υπηρεσία σε κομμωτήριο, ειδικά για μας που θέλουμε να μας κόβουν αποκλειστικά και ΜΟΝΟ την ψαλίδα και όχι το μηκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by So Woman. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design