13 Οκτ 2016

KYANA # REVIEW ♡ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!


Γεια σας sowomenakia!
Σας ετοίμασα ένα post για κάποια προϊόντα KYANA, τα οποία δοκίμασα για πρώτη φορά & ενθουσιάστηκα. Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον χώρο της ομορφιάς των μαλλιών από το 2016. Διαθέτει διάφορες σειρές προϊόντων που προσφέρουν επαγγελματικό αποτέλεσμα.





Δοκίμασα λοιπόν 2 προϊόντα από τη σειρά Herboria Max. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει προϊόντα πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα, που δρουν επανορθωτικά & προστατευτικά.


  • ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΜΕ ΛΑΔΙ ARGAN : Αποτελεί το 1ο βήμα για να απολαύσετε καθαρά, μεταξένια & υγιή μαλλιά. Καθαρίζει ήπια. Δεν λαδώνει,ούτε βαραίνει τα μαλλιά, αντιθέτως προσφέρει ανάλαφρο αποτέλεσμα. Είναι ιδανικό για ταλαιπωρημένα, ευαίσθητα και θαμπά μαλλιά χαρίζοντάς τους ζωντάνια.





  • ΜΑΣΚΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ COSMOCAIR C100 : Μια μάσκα με εκχυλίσματα φυκιών για εντατική ενυδάτωση, που βοηθά στην αναδόμηση ακόμη και των πολύ ξηρών μαλλιών. Δυναμώνει τα αφυδατωμένα μαλλιά προσφέροντάς τους δύναμη & λάμψη. 



♡ Χρησιμοποίησα αυτά τα δύο προϊόντα, όταν επέστρεψα από τις διακοπές του καλοκαιριού. Τα μαλλιά μου ήταν αφυδατωμένα & άτονα. Από την πρώτη χρήση ήταν εμφανής η ενυδάτωση & η τόνωση της λάμψης στα μαλλιά μου. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Τα μαλλιά μου ξαναβρήκαν την ελαστικότητα & το μεταξένιο άγγιγμα τους. ♡

Δοκίμασα επίσης ένα προϊόν της σειράς EVOZEN.

  • ΜΑΣΚΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ : Εξίσου αποτελεσματική με τα παραπάνω προϊόντα. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση & έχει επανορθωτική δράση. Δεν βαραίνει τα μαλλιά & προσφέρει ζωντάνια & λάμψη. Το ανάλαφρο φρουτώδες άρωμά της είναι υπέροχο!



Και τέλος δοκίμασα τα καταπληκτικά καλοκαιρινά βερνίκια  60 second της Kyana. Υπέροχα χρώματα, γρήγορο στέγνωμα, μεγάλη διάρκεια ! Απίστευτο αποτέλεσμα!



Λοιπόν, αγαπημένα μου sowomenakia, λατρεύω την KYANA & θέλω να δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα της. Δοκιμάστε τα κι εσείς & θα με "θυμηθείτε".
Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για την εταιρεία KYANA & εδώ μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα προϊόντα της .

Μέχρι το επόμενο post
Φιλάκια πολλά
So Woman 



1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα, γνωρίζω την εταιρεία, αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμη προιόντα της!
    Με έπεισες!
    Φιλί γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by So Woman. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design