10 Οκτ 2017

Mastic Spa...για υπέροχο σώμα!


Το καλοκαίρι έφυγε...αλλά του χρόνου πάλι ,όταν θα θέλετε να φορέσετε μπικίνι, κοντό σορτσάκι και μίνι χωρίς καλσόν...θα τρέχετε!



Εννοείται ότι πρέπει να τρώμε υγιεινά, να καταναλώνουμε πολλά φρούτα & λαχανικά, να πίνουμε πολύ νερό και να γυμναζόμαστε αλλά εγώ εδώ προσθέτω και τρία (3) θαυματουργά προϊόντα της Mastic Spa , με τα οποία θα πείτε αντίο στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα.


Τα προϊόντα αγοράστηκαν με δικά μου χρήματα!
Πρόκειται για προϊόντα χωρίς parabens, mineral oil, προπυλενογκυκόλες, αιθανολαμίνες, τριεθανολαμίνες και σας δίνω πληροφορίες αναλυτικά...







Θερμαντικό ζελέ κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Συστατικά:μαστίχα-μαστιχέλαιο-εκχυλίσματα φυκιών-εκχυλίσματα καλέντουλας, αγριοκάστανου & ruskus- καφεΐνη-lodotrat-κακάο.

Το Fast Action Gel είναι ένα ζελέ ταχείας δράσης κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Μειώνει τη συσσώρευση λίπους και τονώνει το δέρμα. Το μαστιχέλαιο ενυδατώνει την επιδερμίδα, η καφεΐνη διασπά αποτελεσματικά τα λιποκύτταρα, το κακάο συσφίγγει.
Απλώνω ένα λεπτό φιλμ από το τζελ στα σημεία, που αντιμετωπίζω πρόβλημα, κάνοντας μασάζ. Τότε η περιοχή κοκκινίζει και νιώθω θερμότητα,αλλά τίποτα ανησυχητικό! 
Εάν συνδυαστεί με την Liposvelte Cream Chocomastic, τότε τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!

ΠΡΟΣΟΧΗ:  ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ  ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ, ΔΕΡΜΑΤΑ ΜΕ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ  ΚΑΙ ΦΛΕΒΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ !








Αδυνατιστική κρέμα για την κοιλιά & την μέση με Pink Pepperslim


Εφαρμόζω το ζελέ σε καθαρό δέρμα, μετά το ντους, κάνοντας κυκλικές κινήσεις στην κοιλιά και τη μέση. Τονώνει  και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας μου και ταυτόχρονα χάνω πόντους! Αμέσως μετά την εφαρμογή, το δέρμα είναι είναι ενυδατωμένο, δροσερό, απαλό και ελαστικό. Για καλύτερα αποτελέσματα την χρησιμοποιώ 2 φορές την ημέρα.






💦 Jenius Slimming 💦

Λιπολυτική κρέμα κατά της κυτταρίτιδας & του τοπικού πάχους

Πρόκειται για μια "ροζ" κρέμα κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με μαστίχα και εκχύλισμα κόκκινων φυκιών, η οποία τονώνει την μικροκυκλοφορία. Τα κόκκινα φύκια έχουν λιπολυτική και συσφικτική δράση, βελτιώνουν τη σφριγηλότητα και την υφή της επιδερμίδας, προσφέρουν ενυδάτωση και έχουν θρεπτικές, μαλακτικές ιδιότητες. Την χρησιμοποιώ καθημερινά σε καθαρή επιδερμίδα με κυκλικές κινήσεις μασάζ για μερικά λεπτά. Επιμένω στις προβληματικές περιοχές.



Εγώ σας βρήκα τη λύση...
εσείς δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αυτά τα υπέροχα προϊόντα!

Σας φιλώ
❤❤❤





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by So Woman. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design