18 Σεπ 2020

🍰 Γεύσου τη γλύκα της ζωής χωρίς τύψεις! 🍩

Είμαι γλυκατζού από τόσο δα μικρούλα!
Και ποιος δεν τρελαίνεται για γλυκά;;;
Μάλιστα, πολλές φορές τρώγοντας γλυκές λιχουδιές, 
είναι ένας τρόπος να καταπολεμήσουμε το άγχος μας!

Επειδή σε καταλαβαίνω, 
δες πως θα καταναλώνεις γλυκά χωρίς τύψεις!

κέικ χωρίς ζάχαρη, λιπαρά & με ελάχιστες θερμίδες

   Πρόσφατα, λοιπόν, ανακάλυψα την εταιρία Eco Drink Food & More , η οποία μας προσφέρει εναλλακτικούς τρόπους διατροφής για έναν καλύτερο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής.
Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ισπανικής εταιρίας Eleven-Fit Spain, εισάγει καινοτόμα προϊόντα χωρίς ζάχαρη, λιπαρά & συντηρητικά...κατάλληλα για διαβητικούς & δίαιτα. 

Έλα να σου κάνω μια μικρή "ξενάγηση" στον κατάλογο των προϊόντων τους...

Δημητριακά / Πλιγούρι βρώμης με το οποίο μπορείς να παρασκευάσεις κέικ, pancakes, μπισκότα ή απλά να το προσθέσεις στο γάλα ή το γιαούρτι. Το καλύτερο είναι ότι έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλές γεύσεις όπως brownies, σοκολάτα-φουντούκι, bueno, καραμέλα κ.ά.





 Σιρόπια! Τώρα μπορείς να "διακοσμήσεις" αλλά και να τελειοποιήσεις τη γεύση του επιδόρπιου με το σιρόπι, που σου αρέσει. Θέλεις λευκή σοκολάτα ή σοκολάτα-φουντούκι; Μήπως βατόμουρο ή φράουλα; 18 διαφορετικά σιρόπια..θα δυσκολευτείς να επιλέξεις! Ξέχασα να σου πω μια ιδέα: μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στα ροφήματα σου ή στα smoothies!




Mix φακελάκια! Πρόκειται για μικρά φακελάκια τσέπης. Με το περιεχόμενό τους μπορείς να παρασκευάσεις smoothies ή πεντανόστιμους χυμούς και αναψυκτικά. Το προσθέτεις σε νερό μεταλλικό/ανθρακούχο ή σε γάλα. Επίσης, τα προσθέτεις σε ζαχαροπλαστικές συνταγές & δημιουργείς ανεπανάληπτες γεύσεις!

Κι εδώ η ποικιλία είναι μεγάλη και οι γεύσεις πολλές. Ice tea, Sport, Γλυκές γεύσεις, Φρουτώδεις, Ποτά! Banana split, Unicorn, Ανανάς, Καρπούζι, Κόλα-λάιμ κ.ά. πολλά!


❤ Sauses / Σάλτσες για να απολαμβάνεις και τις αλμυρές γεύσεις χωρίς τύψεις! 
15 μοναδικές γεύσεις, που θα απογειώσουν το πιάτο σου. Εσύ τι προτιμάς: Ceasar , Βινεγκρέτ, Κεμπάπ, Μαγιονέζα, Μουστάρδα-μέλι ή μήπως Μπολονέζ;




Πώς θα τα αποκτήσεις;

Μπες στο site της Eco Drink Food & More, ρίξε μια ματιά, διάλεξε αυτά που σου αρέσουν και πολύ σύντομα θα βρίσκονται στο σπίτι σου. Ξέχασα να σου πω, πως στο site αυτό θα βρεις ιδέες για ζαχαροπλαστικές συνταγές & ροφήματα!


Δώσε γεύση στα πιάτα, χωρίς να προσθέτεις θερμίδες!

Καλές δημιουργίες!


Κέικ βρώμης χωρίς ζάχαρη & λιπαρά




 

2 σχόλια:

Copyright © by So Woman. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design