20 Ιαν 2018

Promelis 🐝 Melis Serum Plus Review

Μέλι ⇒ Το υγρό χρυσάφι!
Το μέλι αποτελεί ένα πολύτιμο συστατικό για την περιποίηση και την φροντίδα του δέρματος. Είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, ένζυμα και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Είναι ιδιαίτερα θρεπτικό για το δέρμα και επιταχύνει την ανανέωση των ιστών.

Η ελληνική εταιρεία Promelis παρασκευάζει καλλυντικά προϊόντα για την περιποίηση του δέρματος με βάση το μέλι. Οι συνταγές για την παρασκευή τους προέρχονται από μακρινούς προγόνους και περιλαμβάνουν μέλι, βασιλικό πολτό, κερί και πρόπολη.



Σε αυτό το άρθρο θέλω να σας αποκαλύψω το απόλυτο μυστικό για διατήρηση της πιο νεανικής και φρέσκιας όψης της επιδερμίδας...

Melis Plus Serum Αντιγηραντικός Ορός Προσώπου, Λαιμού και Ντεκολτέ για Λαμπερή και Φρέσκια Επιδερμίδα με Μέλι και Βασιλικό Πολτό 50ml



Πρόκειται για έναν ορό προσώπου-λαιμού-ντεκολτέ για ημέρα και νύχτα. Το υαλουρονικό οξύ, το κολλαγόνο και το μέλι ενισχύουν την υγρασία της επιδερμίδας και βελτιώνουν κατά πολύ την ώριμη επιδερμίδα. Το εκχύλισμα λούπινου βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου. Ο βασιλικός πολτός επιταχύνει την ανανέωση της επιδερμίδας, μειώνει τις ρυτίδες, αυξάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Εφαρμόζω καθημερινά πριν από την κρέμα ημέρας-νύχτας με κυκλικές κινήσεις σε καθαρή επιδερμίδα. Απορροφάται αμέσως.


Λατρεύω αυτό το προϊόν γιατί μου προσφέρει:

🐝 Άμεση ενυδάτωση

🐝 Ορατή λείανση των ρυτίδων

🐝 Πιο σφριγηλή επιδερμίδα

🐝 Φωτεινότητα, ελαστικότητα, λάμψη


Tip: Να θυμάστε ότι το serum, δεν αντικαθιστά την κρέμα ημέρας ή νύχτας. Την ενισχύει.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα φυσικά καλλυντικά προσόντα Melis από την ιστοσελίδα τους και μπορείτε πολύ εύκολα να τα αποκτήσετε μέσω του ηλεκτρονικού φαρμακείου Pharm24.gr .





1 σχόλιο:

  1. Χρυσάνθη μου αν μπορείς γράψε μας την γνώμη σου και για αυτό το serum https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/prosopo/enudatosi-adigiransi/serums/estee-lauder-perfectionist-pro-rapid-firm-lift-treatment-with-acetyl-hexapeptide-8-00000052917/ . Έχω ακούσει εξαιρετικές κριτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © by So Woman. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design