27 Μαρ 2016

SempreViva...enjoy the feeling !

Γεια σου Sowomenaki...
Ένα υπέροχο πακετάκι έφτασε στα χέρια μου πριν ένα μήνα και ήρθε η ώρα να σου πω τη γνώμη μου για τα προϊόντα που δοκίμασα.


Παρέλαβα λοιπόν αυτό το περιποιημένο πακετάκι από την εταιρεία SempreViva Natural Products για την οποία θα σας πω λίγες πληροφορίες & καλές.


  • Πρόκειται για νέα ελληνική εταιρεία.
  • Διαθέτει αποκλειστικά φυσικά προϊόντα.
  • Το όνομά της προέρχεται από το σπάνιο λουλούδι sempre viva (Κύθηρα) το οποίο δεν μαραίνεται ποτέ.
  • Διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων περιποίησης ***αφρόλουτρα, ενυδατικές κρέμες σώματος -χεριών, σαπούνια, body butter, body scrub & body splash*** σε διάφορα μοναδικά αρώματα.
  • Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία,καταστήματα καλλυντικών, HONDOS CENTER, CARELAB BY ATTICA, NOTOS GALLERIES & ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Πάμε λοιπόν να σας περιγράψω την εμπειρία μου από τη σειρά "POMEGRANATE-ΡΟΔΙ"...


SHOWER BATH 400ML : Πρόκειται για ένα απαλό αφρόλουτρο που δημιουργεί πλούσιο αφρό.Καθαρίζει τέλεια την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα την τροφοδοτεί με ενυδατικά συστατικά κι έτσι παραμένει απαλή & ενυδατωμένη.Όσο για την μυρωδιά του δεν υπάρχει περίπτωση να μην την λατρέψετε.Μπορώ να την περιγράψω αναζωογονητική & αισθησιακή μαζί!



BODY LOTION 250ML : Βέβαια μετά το αφρόλουτρο... οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσεις την ενυδατική λοσιόν σώματος. Χαρίζει στο δέρμα βαθιά & μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση. Η λεπτόρρευστη και μη λιπαρή σύνθεσή της δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας και σας επιτρέπει να ντυθείτε αμέσως.Το εκλεπτυσμένο & σαγηνευτικό άρωμά του σε παρασύρει φέρνοντας στο μυαλό σου καλοκαιρινές εμπειρίες!!!



HANDCRAFTED SOAP 120GR : Και τέλος . . . το φανταστικό σαπουνάκι σώματος με βάση τη φυτική γλυκερίνη χωρίς χημικά πρόσθετα. Καθαρίζει σε βάθος το δέρμα χωρίς να το ξηραίνει . . .αλλά "λυπάσαι" να το χρησιμοποιήσεις για να μην "χαλάσεις" το πρωτότυπο σχεδιάκι του.

Πραγματικά, λάτρεψα αυτά τα προϊόντα & τα θεωρώ MUST HAVE για Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016.
Έχουν μπει στην wish list μου και τα υπόλοιπα αρωματάκια...
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν της SEMPRE VIVA ;
Περιμένω τα σχόλιά σας...
Σας φιλώ ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by So Woman. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design